Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odblokowac pier... UCAV

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o tego drona tak? jeśli tak to musisz zabić kogoś z bomby JDAM którą odblokujesz w myśliwcu szturmowym, najlepiej przejść w tryb celowania i zrobić nalot nad jakimś celem który jest przechwytywany prawie zawsze coś się trafi.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

jw

Jak to kurw odblokować grając jetem na padzie, przecież to jest niemożliwe jakieś..

Dlatego moim zdaniem lepsze do gier są PC .Sterowanie klawiaturom i myszką jest proste. Gry na PC są ładniejsze i tańsze czasem. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

@Milosz245PL

To do czego są 'konsole do gier" ? Po prostu sterowanie samolotami i helikopterami jest trudniejsze, a nie gry są gorsze . Konsole gwarantuja swobode, sa lepsze , ale drogi komputer tez jest dobry.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Nie rozumiem.

Przecież niektórzy kupują pada do pc tylko po to żeby polatać normalnie w bfie. A ty piszesz że sterowanie nim jest c*****e.

nie rozumiem takich ludzi tak samo jak oni nie zrozumieją mnie. Dla mnie banalnie się lata jetem na myszce i klawiaturze, niestety nie działają one na konsoli a zadanie samo się nie zrobi, prawda?

Opublikowano

nie rozumiem takich ludzi tak samo jak oni nie zrozumieją mnie. Dla mnie banalnie się lata jetem na myszce i klawiaturze, niestety nie działają one na konsoli a zadanie samo się nie zrobi, prawda?

Zostaje Ci jeden sposób ćwiczyć inaczej tego nie zrobisz ew. jeśli masz jakiegoś zaufanego kolegę który dobrze lata na padzie wtedy daj mu pasy lub niech przyjdzie do Ciebie i niech wykona to zadanie.

Faber est quisque suae fortunae

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...